Acum si sisteme complete panouri solare + pompa de caldura geotermala

Pompele de caldura geotermala sunt o alta sursa importanta de energie alternativa. In principiu sunt un sistem de incalzire si/sau climatizare care foloseste caldura stocata in pamant pentru a incalzi/climatiza o locuinta. Pompele de caldura geotermale se bazeaza pe faptul ca temperatura in sol, la cativa metri adancime, este destul de constanta pe toata perioada anului. Acestea nu trebuiesc confundate cu cele de incalzire geotermala ce se pot folosi doar in anumite zone alte tarii. Mai multe detalii despre subiect vom oferi intr-un nou proiect editorial, pana atunci cateva informatii puteti gasi pe energeia.ro si wikipedia.

Acum ca am prezentat pe scurt despre aceste pompe putem prezenta si oferta noua care o aducem pe lista de produse, sistemele complete de panouri solare si pompa geotermala. Pentru inceput, trei modele de astfel de sisteme: 11 kW 22 kW 35 kW. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Scris in News la data de: 18 August 2009

un comentariu »

Un comentariu la “Acum si sisteme complete panouri solare + pompa de caldura geotermala”

 • Iulian radu

  Buna ziua,

  Ma intereseaza un sistem complet panouri+pompa geotermala pentru o casa pe structura de lemn,peretii sunt cu polistiren 10cm ext si vata 15 cm interior;suprafata locuita este de 165mp .Este suficient sistemul de 22Kw?
  Care ar fi costurile pentru un astfel de sistem?Oferta dumneavoastra include si montajul(inclusiv saparea puturilor pt.pompa sau nu?)
  In casa este necesara o camera speciala pentru echipamente si daca da care ar fi suprafata necesara a acesteia sau se poate face o extensie langa casa?
  Daca instalez un astfel de sistem mai am nevoie si de altfel de sisteme conventionale de incalzire?
  Va multumesc!