Ne-am relansat si venim cu surprize

Au trecut aproximativ 6 luni de cand ideea de PanoSolare.com a prins contur. O perioada foarte mica, pot spune unii, si probabil au dreptate, insa pentru noi a insemnat enorm de mult. In tot acest timp am invatat sa comunicam mai bine, sa intelegem nevoie pietii si sa incercam sa ajutam vizitatorul dornic de informatii actualizate. Pas cu pas vom pune bazele unei comunitati de pasionati ai domeniului panourilor solare, pentru multi va insemna cel mai probabil o afacere, dar pentru multi va fi sursa de economie cea mai la indemana.

Acum ceva timp am pornit PanoGhidul, o resursa ce se doreste a fi cat mai completa in materie de panouri solare. Pentru inceput ne-am axat pe partea de panouri fotovoltice, momentan acestea nu se gasesc in oferta noastra ( inca suntem in negocieri), urmand sa continuam cu panourile pentru apa menajera si incalzire. Acestea din urma sunt mai putin utilizate in SUA, UK sau Canada, de unde ne inspiram noi cand facem documentatiile. In cateva zile finalizam si ultimele capitole din PanoGhid, dupa care ne vom axa pe noi proiecte asemanatoare, fiindca ne-am propus sa educam piata romaneasca in ceea ce priveste folosirea metodelor alternative de energie.

Acum pe final am pastrat surprizele de care vorbeam, in perioada imediat urmatoare vom aduce la oferta cateva sisteme noi cu preturi imbatabile, nu oferim mai multe detalii. Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi primii anuntati, formularul de inscriere este in partea dreapta (Ultimele noutati si oferte pe email).

Scris in News la data de: 1 Aprilie 2009

2 comentarii »

2 Comentarii la “Ne-am relansat si venim cu surprize”

  • Dan Pantoc

    Domnule Vasile, Am trimis o oferta de pret pentru panouri solare la adresa dumneavoasra, Va rog sa verificati.
    O zi buna in continuare!

  • stoenescu eduard

    va rog sa -mi trimiteti o oferta de pret ptr 3 persoane si aport la incalzire,avem o centrala de 25kwpe gaz,ce tip de boiler i mi recomandati ,ce tip de panouri si care este garantia acestora.Puteti sa mi spuneti care este aportul la incalzire.Cat costa o instalatie completa cu tva fara montaj. va doresc o zi buna.